KONTAKTA OSS

Det är viktigt för oss att snabbt reda ut eventuella frågetecken. Om du undrar något får du gärna skriva in dina uppgifter och ditt ärende här nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan!

FRÅGOR OCH SVAR

Du tjänar Award miles på alla dina köptransaktioner dvs. inte på uttag i bankomat


u kan tjäna ihop Award miles motsvarande din beviljade kredit


Du ser dina totala Award miles påmiles-and-more.comgenom att logga in på ”My Miles & More”


På din avi ser du hur många miles som kommer att överföras till Miles & More för aktuell månad.


Miles som tjänas in under en månad överförs till ditt Award iles & More konto månaden efter. Observera att transaktioner som gjorts i slutet av månaden kan förskjutas en månad då det är bokföringsdatumet som genererar Award miles. Du kan enkelt logga in på milesandmore.resursbank.se för att se dina transaktioner och när de bokförts.


Är det Award miles som saknas för köp gjorda med ditt Miles & More Mastercard så kontaktar du i första hand Resurs på0771-11 22 33


Dina vouchers skickas till din inbox på miles-and-more.com. Saknar du någon av dina vouchers så ska du i första hand kontakta Miles & More service team på+46 8 6115930(Engelska).


Kontakta Miles & More för frågor som gäller ditt saldo, användande av intjänade Award miles etc. Miles & More Service team +46 -8 6115930 (Engelska)


Du har alltid 30-60 dagars kredit och din avi kommer månaden efter att du gjort dina köp, dvs. dina köp i Juli kommer på en avi i Augusti. Pappersavin skickas från Resurs så den bör vara dig tillhanda runt 15-20:e i månaden efter du handlat.

Du kan alltid se dina avier på Min Sida.


Inloggningsknappen till Min Sida finner du högst upp i högra hörnet på vår hemsida.

Tryck på Logga in-knappen och välj sedan Fortsätt till inloggningen.

Välj sedan det BankID du vill använda dig av, se nedan förklaring;

BankID på denna enhet – används om du surfar på mobilen och har ett Mobilt BankID eller om du surfar på datorn och har BankID installerat på din dator.

BankID på annan mobil enhet – används om du surfar på din dator och har ett Mobilt BankID på tillexempel din mobiltelefon.

Om du inte redan har något BankID måste du kontakta din egna bank för hjälp kring detta.


Om du har glömt din PIN-kod till ditt kort ber vi dig kontakta oss på nedan telefonnummer.

0771-11 22 33


För att beställa ett nytt kort kontaktar du vår kundservice via telefon.

0771-11 22 33


Om du vill utnyttja din reseförsäkring på ditt Miles & More Mastercardmåste du fylla i en skadeanmälan (se nedan blankett).

Blankett – Skadeanmälan

Detta ska bifogas till din skadeanmälan:

Underlag som visar att minst 75 % av resan är betald med ditt Miles & MoreMastercard.

Bokningsbekräftelse/e-ticket där ut-/hemresa samt totalpris framgår (gäller även för medresenär).

Förseningsintyg som visar ordinarie avgång, verklig avgång och orsak till förseningen (erhålls av transportbolaget eller resebyrån).

Originalkvitton på inköp vid bagage- och transportförsening.

Dokumentation från bil-/hem-/villaförsäkring som styrker avdragen självrisk och att ersättningen  utbetalats. Om skadan är polisanmäld ska kopia på polisrapporten bifogas.

Vid avbeställning ska avbokningsbekräftelse, läkarintyg och andra handlingar som visar orsaken till avbeställningen bifogas.

Ta gärna egna kopior och spara hemma.

Skadeanmälningsblankett avseende reseförsäkring skickas sedan till:

SOLID Försäkringar

Box 221 51

250 23 Helsingborg

 

Frågor? Kontakta Solid Försäkringar:

Telefon: 042–623 61 81 (vardagar 9-16)

E-post: supremeskador@solidab.se


För att spärra ditt kort ringer du oss på nedan telefonnummer.

0771-11 22 33


Vi rekommenderar alltid att du kontaktar oss omedelbart för att spärra ditt kort, oavsett anledning. Vår spärrtjänst har öppet dygnet runt, så tveka inte att ringa!

0771-11 22 33


Vi uppdaterar regelbundet adressuppgifter, men du som kund är ansvarig för att kontrollera att vi har rätt adressuppgifter. Kontrollera regelbundet att dina kontaktuppgifter är rätt och kontakta oss om det inte stämmer.

Tips till dig som ska flytta: Skatteverket har infört en rutin som gör att privatpersoner kan koppla begäran om adressändring till en e-legitimation: Det gör du här.


Om du får erbjudande eller reklam från Resurs och önskar att detta skall upphöra ber vi dig kontakta oss för att vi ska kunna spärra dig från framtida utskick.

Dock kan det komma enstaka utskick 4-6 veckor efter du meddelat oss att det ska upphöra eftersom utskicket redan var på tryckeriet då du bad oss avsluta utskicken. Vi ber dig ha överseende med detta.

Lättast är om du fyller i nedan e-postformulär och anger att det gäller Övrigt och sedan skriver i meddelandefältet Reklamspärr samt dina adressuppgifter.


Tjänsten innebär att du kan betala utan att behöva slå din PIN-kod när du gör köp under 200 kronor. Chippet i ditt kort är försett med en sändare som gör att du bara behöver hålla kortet intill terminalen för att köpet ska gå igenom.


Har du råkat betala så det blivit fel i OCR-numret är det mest troligt att din betalning hamnat som ”oplacerad”. Då behöver du fylla i nedan formulär för att vi ska kunna hitta din betalning och placera den på ditt konto hos Resurs.

Den enkla förklaringen till att detta hänt är att vi på förfallodatumet (vilket alltid är sista bankdagen i månaden) inte hade mottagit det lägsta beloppet för dig att betala enligt det räntefria alternativet på avin.

Om du debiterats dessa avgifter och har frågor gällande detta vänligen kontakta vår kundservice.


Det kan hända någon gång när du får hem din avi att det finns ränta debiterat på ditt konto, trots att du från början har valt den räntefria delbetalningen.

Den enkla förklaringen till att detta hänt är att vi på förfallodatumet (vilket alltid är sista bankdagen i månaden) inte hade mottagit det lägsta beloppet för dig att betala enligt det räntefria alternativet på avin.

Om du debiterats dessa avgifter och har frågor gällande detta vänligen kontakta vår kundservice.


Om du har glömt betala eller betalat några dagar för sent har du debiterats påminnelse- och förseningsavgift.

Om du känner att du orättvist debiterats dessa avgifter så vänligen kontakta vår kundservice.

Skatteverket – Utgivare av e-legitimation


Resurs tillhandahåller inte BankID utan du ansöker om BankID via någon av utgivarna som finns listade på Skatteverkets hemsida (se nedan länk).

Skatteverket – Utgivare av e-legitimation


Mobilt BankID är en e-legitimation som du använder för att logga in på internetbanken och andra e-tjänster. Du loggar in med hjälp av ditt personnummer och en personlig kod i BankID-appen på din mobil eller surfplatta.

Det fungerar helt enkelt som en elektronisk legitimering eller underskrift.


Miles som tjänas in under en månad överförs till ditt Award Miles & More konto månaden efter ditt köp är gjorts. Du kan enkelt logga in påmiles-and-more.comför att se dina överförda miles.


Saknar du någon av dina vouchers kontakta Miles & More Service team +46 -8 6115930 (Obs. Engelsk support)


Genom att logga in påmiles-and-more.comså ser du ditt samlade poängsaldo. På din avi ser du hur många miles som kommer att överföras till Miles & More för aktuell månad.


KONTAKTA OSS DIREKT

BLANKETTER

Här hittar du de blanketter och den information du behöver.

Allmänna villkor

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation – Miles & More Mastercard World

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation – Miles & More Mastercard Prime World

Skadeanmälan Reseförsäkring