GET MORE. ENJOY MORE.

MILES & MORE PRIME WORLD

  • Räkningsbetalning
  • 20 Miles/100 kr
  • Inget utgångsdatum på dina Miles**
  • 25 % Välkomstrabatt i Worldshop
  • 1 fri lounge-access varje år
Miles & More Prime World mastercardMiles & More Prime World mastercard

KOM LÄNGRE MED PRIME WORLD

Miles & More Prime World Mastercard* är kortet för dig som vill få ut mer av ditt kreditkort. Med Prime World blir inte bara resan smidigare, du belönas även i takt med att du använder kortet varje dag. Vi ger dig 3 000 Miles i välkomstbonus, tillgång till lounger världen över och du kan spendera dina Miles på resande eller i Lufthansas World Shop. Betala allt, överallt med ditt kort. Med Miles & More Prime World belönas du med 20 Miles/100 kr. Dessutom har du fördelen av att dina Miles inte har något utgångsdatum** så länge du använder kortet minst en gång i månaden Du kan även betala dina vanliga räkningar och fakturor med kortet mot en avgift på 1,95%. Räkningsbetalningar genererar inga Miles.

Alla köp upp till den godkända kreditgränsen gjorda av kortinnehavaren, med kortet, under en kalendermånad och som har betalats i enlighet med villkoren kommer att generera miles.

Läs mer om villkor för Miles & Mores förmåner

Representativt exempel: Vid ett kreditbelopp om 50 000 kr med en rörlig års­ränta om 14,32 % och en del­betalningstid om 12 månader uppgår den effektiva räntan till 18,69 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 29 kr per månad, månadsavgift om 99 kr. Det förutsätts att krediten delbetalas i lika stora delar om 4941 kr*** och det sammanlagda beloppet att betala blir 59296 kr. Exemplet baseras på ett köp den första dagen i en kalender­månad och är beräknat 2017-08-01. Exemplet förut­sätter att räntan och avgifterna är oför­ändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.

*Miles & More Prime World Mastercard ges ut av Resurs

**Förutsatt att du använder kortet minst en gång i månaden

***Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Till ordinarie delbetalning tillkommer månaden efter val av delbetalning uppläggningsavgift. Uppläggnings­avgiften är inkluderad i angiven kreditkostnad och totalt belopp att betala.

MILES & MORE WORLD

  • Räkningsbetalning
  • 10 Miles/100 kr
  • 15 % Välkomstrabatt i Worldshop
Miles & More World mastercardMiles & More World mastercard

KOM LÅNGT MED WORLD

Miles & More World Mastercard* är kortet för dig som vill ha ett pålitligt kreditkort som gör resan och vardagen smidigare. Betala allt, överallt med ditt kort. Även dina vanliga räkningar och fakturor. Lägg in räkningen för betalning den här månaden och betala hela eller dela upp beloppet nästa månad, mot en avgift på 1,95%. Med Miles & More World belönas du med 10 Miles per spenderade 100 kr. Samla bonus varje gång du använder kortet och spendera dina Miles på resande eller i Lufthansas World Shop.

Alla köp upp till den godkända kreditgränsen gjorda av kortinnehavaren, med kortet, under en kalendermånad och som har betalats i enlighet med villkoren kommer att generera miles.

Läs mer om villkor för Miles & Mores förmåner

Representativt exempel: Vid ett kreditbelopp om 25 000 kr med en rörlig års­ränta om 16,32 % och en del­betalningstid om 12 månader uppgår den effektiva räntan till 20,40 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 29 kr per månad, årsavgift om 295 kr. Det förutsätts att krediten delbetalas i lika stora delar om 2505 kr** och det sammanlagda beloppet att betala blir 30064 kr. Exemplet baseras på ett köp den första dagen i en kalender­månad och är beräknat 2017-08-01. Exemplet förut­sätter att räntan och avgifterna är oför­ändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.

*Miles & More World Mastercard ges ut av Resurs

**Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Till ordinarie delbetalning tillkommer månaden efter val av delbetalning uppläggningsavgift. Uppläggnings­avgiften är inkluderad i angiven kreditkostnad och totalt belopp att betala.

DELBETALNING MED MILES & MORE

Med ditt Miles & More Mastercard kan du själv välja om du vill betala hela din räkning för den senaste perioden eller att lägga upp en fördelaktig delbetalningsplan. Till att börja med får du upp till 60 dagars fri kredit.Utöver det kan du välja mellan nedan alternativ

DELBETALNING VID KÖP MED MILES & MORE PRIME WORLD

Betalningsform/löptidÅrsräntaAdministrationsavg./månUppläggningsavg.
6 mån.0 %29 kr/mån97 kr
1/2014,32%29 kr/mån0 kr

Representativt exempel 1/20

Effektiv ränta 18,69%. Rörlig årsränta 14,32%, administrationsavgift 29 kr/månad, kortavgift 99 kr/månad, kreditbelopp 50 000 kr, kreditavtalet gäller på obestämd tid, sammanlagt belopp att betala 59 296 kr, 12 delbetalningar om 4941 kr*. Beräknat 2017-08-01. *Avrundning tillämpas till närmaste högre krona.

DELBETALNING VID KÖP MED MILES & MORE WORLD

Betalningsform/löptidÅrsräntaAdministrationsavg./mån.Uppläggningsavg.
3 mån.0 %29 kr/mån97 kr
1/3016,32 %29 kr/mån0 kr

Representativt exempel 1/30

Effektiv ränta 20,40 %. Rörlig årsränta 16,32%, administrationsavgift 29 kr/månad, årsavgift 295 kr, kreditbelopp 25 000 kr, kreditavtalet gäller på obestämd tid, sammanlagt belopp att betala 30 064 kr, 12 delbetalningar om 2 505 kr*. Beräknat 2017-08-01. *Avrundning tillämpas till närmaste högre krona.

HUR LÅNGT KOMMER JAG MED MINA AWARD MILES?

Se hur långt ut i världen du kommer på din intjänade Award miles. Miles & Mores Mileage Calculator ger dig en bra översikt av destinationer över hela världen och se om dina Miles räcker till att ta dig dit du vill.

Med Mileage Calculator kan du även se hur många Award miles du kommer att samla när du reser mellan två destinationer.

RABATT PÅ RESAN MED MILEAGE BARGAINS

Vart vill du åka? Letar du efter en spännande destination att besöka någonstans i världen. Då kan dina Award Miles ta dig dit! Med Miles & Mores Mileage Bargains får du rabatt på din resa om du använder dina Award Miles till flygresan. Välj mellan flera avreseorter och destinationer världen över.

RESEFÖRSÄKRING – RES SÄKRARE MED MILES & MORE MASTERCARD

Miles & More Mastercard gör din resa ännu tryggare. Om du betalar minst 75 % av resan med ditt kort ingår en reseförsäkring som även täcker dina familjemedlemmar.

Med reseförsäkring får du ersättning om något går fel under semester, t.ex. om flyget eller väskan är försenad eller bilen blir stulen på flygplatsparkeringen.

Reseförsäkringen innehåller:

  • Avbeställningsskydd
  • Ersättning för försening av allmänt transportmedel
  • Ersättning för missad anslutning
  • Ersättning för bagageförsening
  • Självriskreducering av Hem-/villaförsäkring
  • Självriskreducering av Personbilsförsäkring
  • Med familjemedlemmar avses maka, make, sambo, registrerad partner och barn under 23 år.

Blankett för Skadeanmälan

Villkor Reseförsäkring

ENKLARE OCH SÄKRARE NÄTSHOPPING

ANSLUT DITT KORT TILL MASTERPASS

Handla säkrare och snabbare på nätet! Anslut ditt Miles & More Mastercard till Masterpass, en digital plånbok som gör det enklare att handla hos tusentals online-butiker, oavsett om det är via mobilen, surfplattan eller datorn.

SÅ BETALAR DU MED MASTERPASS:

  1. I kassan väljer du att betala med Masterpass.
  2. Verifiera dig med Mobilt BankID.
  3. Masterpass öppnas. Kortnummer och leveransadress finns lagrat.
  4. Bekräftar ditt köp.

BETALFÖRSÄKRING

Genom att återbetalningsskydda din kredit är du ekonomiskt trygg om du skulle drabbas av arbetslöshet eller sjukskrivning.

Ibland händer det tråkiga saker, händelser som man inte räknat med, men som vänder upp och ner på ens vardag. Att bli sjukskriven en längre period eller att man blir ofrivilligt arbetslös kan bli ekonomiskt svårhanterligt. Vi kan erbjuda dig att återbetalningsskydda din kredit.

Du får en ersättning som motsvarar den kostnad du har för kreditens ordinarie månadsbelopp.

Försäkringen gäller om du blir ofrivilligt arbetslös, sjukskriven, inlagd på sjukhus eller går bort på grund av olycksfall. Ersättning från betalförsäkringen lämnas under högst 12 månader per skadetillfälle.

Vid dödsfall på grund av olycksfall utbetalas en summa motsvarande försäkringstagarens aktuella skuld upp till 50 000 SEK.

Du kan teckna försäkringen genom att kontakta vår kundtjänst, telefon 0771-11 22 33, eller genom erbjudandet som kommer tillsammans med din avi. Vår kundtjänst kan också hjälpa dig med ytterligare information om försäkringen och premie.

Vår betalförsäkring ger dig:

  • Trygghet i vardagen
  • Trygg ekonomi
  • Ingen självrisk
  • Ersättning vid sjukdom, sjukhusvistelse eller ofrivillig arbetslöshet.

För- och efterköpsinformation

Du hittar för- och efterköpsinformation nedan. Du kan också kontakta kundservice på telefon 0771-11 22 33.

Fullständiga försäkringsvillkor

Du hittar fullständiga villkor nedan. Du kan också kontakta kundservice på telefon 0771-11 22 33.

Försäkringsgivare

Försäkringsgivare är Solid Försäkringsaktiebolag, Box 22068, 250 22 Helsingborg med organisationsnummer 516401-8482. Solid Försäkringar står under Finansinspektionens tillsyn.

Villkor samt För- och efterköpsinformation

Villkor betalförsäkring

Förköpsinformation betalförsäkring

Information om försäkringsförmedling

Skadeanmälan betalförsäkring

Läs mer om Solid Försäkring

CONTACTLESS – SNABB OCH ENKEL BETALNING

Snabba och säkrare köp när du är på väg någonstans. Miles & Mores Mastercard är utrustat med Contactless-tekniken, som gör det möjligt att genomföra ditt köpt genom att hålla upp kortet mot terminalen. Vid köp under 200 kr behöver du dessutom inte slå din PIN-kod.

VANLIGARE MED KONTAKTLÖS BETALNING

Contactless är ännu inte så beprövat här i Sverige, men i t.ex. Storbritannien är det mycket vanligt med kontaktlös betalning. Men tekniken kommer snart att finnas i alla butiker som erbjuder kortbetalning. Alla nya terminaler som släpps har stöd för Contactless, så inom kommer du kunna betala med ett blipp var du än befinner dig!