OM MILES & MORE

ETT AV VÄLDENS STÖRSTA LOJALITETSPROGRAM

Idag har Miles & More miljontals medlemmar som därmed är en del i det primära lojalitetsprogrammet för flera stora flygbolag (t.ex. Lufthansa, Luxair, Swiss och LOT). Dessutom är Miles & More en del i Star Alliance som innefattar 28 flygbolag (såsom SAS, Thai, United, Singapore etc.). Du samlar givetvis miles även när du flyger med dessa.

ÖVER 300 PARTNERS PÅ MARKEN

Miles and More har även mer än 300 partners på marken där du både kan samla och spendera dina Award miles. De har satsat på partners om erbjuder attraktiva varumärken och produkter inom framför allt mode, elektronik, livsstil, wellness och boende. Allt för att du, som medlem av Miles & More ska få så stor nytta som möjligt av den kraft som finns i att samla miles och belöningar tillsammans med våra partners.

För varje hundra kronor som du spenderar (ej uttag) tjänar kunden Award miles som de sedan kan använda/växla in till exempelvis flygbiljetter, hotell, hyrbil etc. De kan även använda dem i Lufthansa World Shop (www.worldshop.eu). All hantering/användning av intjänade poäng hanteras av Miles & More.

Läs mer om Miles & Mores erbjudanden och partners på miles-and-more.com.