Inloggning avbruten
Stäng
Felaktiga inloggningsuppgifter
Stäng
Inloggning misslyckad
Stäng
Inloggningen lyckades
Felaktiga inloggningsuppgifter
Produkten har lagts i din varukorg
Signeringsprocessen avbruten
Signeringen lyckades

Miles & More Prime World

  • Räkningsbetalning
  • 20 Miles/100 kr
  • Inget utgångsdatum på dina Miles**
  • 25 % Välkomstrabatt i Worldshop
  • 1 fri lounge-access varje år

 

Ansök om Prime World

99 kr/mån.

 

Kom längre med Prime World

Miles & More Prime World Mastercard* är kortet för dig som vill få ut mer av ditt kreditkort. Med Prime World blir inte bara resan smidigare, du belönas även i takt med att du använder kortet varje dag. Vi ger dig 3 000 Miles i välkomstbonus, tillgång till lounger världen över och du kan spendera dina Miles på resande eller i Lufthansas World Shop. Betala allt, överallt med ditt kort. Även dina vanliga räkningar och fakturor. Lägg in räkningen för betalning den här månaden och betala hela eller dela upp beloppet nästa månad, mot en avgift på 1%. Med Miles & More Prime World belönas du med 20 Miles/100 kr. Dessutom har du fördelen av att dina Miles inte har något utgångsdatum** så länge du använder kortet minst en gång i månaden.

Läs mer om villkor för Miles & Mores förmåner

Representativt exempel: Vid ett kreditbelopp om 50 000 kr med en rörlig års­ränta om 14,32 % och en del­betalningstid om 12 månader uppgår den effektiva räntan till 18,69 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 29 kr per månad, månadsavgift om 99 kr. Det förutsätts att krediten delbetalas i lika stora delar om 4941 kr*** och det sammanlagda beloppet att betala blir 59296 kr. Exemplet baseras på ett köp den första dagen i en kalender­månad och är beräknat 2017-08-01. Exemplet förut­sätter att räntan och avgifterna är oför­ändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.

 

*Miles & More Prime World Mastercard ges ut av Resurs Bank

**Förutsatt att du använder kortet minst en gång i månaden

***Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Till ordinarie delbetalning tillkommer månaden efter val av delbetalning uppläggningsavgift. Uppläggnings­avgiften är inkluderad i angiven kreditkostnad och totalt belopp att betala.

Webbplatsen använder cookies för att samla in statistik. Klicka här för att acceptera användning av cookies.